Levering og returnering

Levering

Vi leverer med DAO og du kan vælge følgende leveringsmetoder:

 • DAO - direkte
 • DAO - pakkeshop

Prisen for leveringsmetoderne fremgår, når du skal vælge levering. Leveringstiden for din ordre er 2-5 hverdage. Du modtager en SMS/mail, når pakken er fremme i pakkeshoppen.

Din pakke bliver afsendt i løbet af 1-3 hverdage.

I tilfælde af at du nægter modtagelse af din pakke eller ikke afhenter din pakke hos pakkeshoppen inden for den angivne afhentningsfrist, sendes pakken retur til os. Omkostninger relateret til genlevering afholdes af dig som kunde. 

Returnering

Vi tilbyder 14 dages returret fra den dag, du modtager din pakke. Det betyder, at du inden for 14 dage kan sende produktet retur og få pengene tilbage, såfremt produktet ikke er taget i brug, er i samme stand som ved modtagelse og har hangtag på. Vi har al ret til at nægte modtagelse af produktet og dermed udelade tilbagebetaling, såfremt ovenstående ikke er overholdt.

Da vi udelukkende sælger genbrug, har produktet oftest almindelige brugstegn. Såfremt vi vurderer, at produktet ikke er i samme stand, som ved afsendelse, eller at der er sket en forringelse af produktet, forbeholder vi os retten til at udelade tilbagebetaling. 

Du bedes give besked til info@mgr.dk inden for 14 dage, hvis du ønsker at sende din ordre retur. I mailen bedes du informere om, hvilket produkt du ønsker at returnere, og hvilket ordrenummer der står i din ordrebekræftelse.

Du har ansvaret for pakken, indtil vi modtager den. Det anbefales derfor at sende varen retur med en forsikret pakkelabel. MGR Second Hand står ikke til ansvar for pakker, der ikke er forsikret. 

Vi tilbagebetaler returbeløbet til det kreditkort, som varen er betalt med. Varen skal sendes tilbage til vores varelager for egen regning.  

Returproces

 • Send en mail til info@mgr.dk og informer om, hvilke produkter du ønsker at returnere, herunder brand og størrelse. Husk at angive dit ordrenummer i mailen. 
 • Send pakken retur til MGR Second Hand. Husk at skrive afsenderadresse.
 • Behandling af returvarer kan tage op til 7 dage, fra den dag vi modtager din pakke. Når pengene er overført, kan der gå yderligere 2-4 hverdage, inden de er på din konto. Omkostninger i forbindelse med returnering refunderes ikke.

Din pakke tages ikke retur hvis:

 • Returfristen på 14 dage er overskredet.
 • Varen ikke er i samme stand som ved modtagelse.
 • Varen ikke er pakket forsvarligt ind.
 • Hangtag er fjernet.

  Returadressen er: 

  MGR Second Hand
  Ingrid Marievej 18, st. 2
  2500 Valby
  Danmark

  Det er vigtigt at din retur pakke sendes direkte til ovenstående adresse. Hvis pakken sendes til en pakkeshop, afhentes den ikke. 

  Reklamation

  Vi sælger kun brugte varer, og tager derfor ikke imod reklamationer, der skyldes almindelig slitage (nulret overflade, huller og pletter som er selvforårsaget).

  Varer med fejl, mangler eller huller er som regel ikke en del af sortimentet. Ved undtagelser fremgår dette i beskrivelsen på varen. Vi anbefaler, at du læser beskrivelsen grundigt, inden du foretager et køb.

  Ved køb af varer uden vaskeanvisninger fraskriver vi os ansvaret for ødelagt tøj under vask. 

  Udvalget består af tøj fra private og kan derfor lugte af parfume/vaskemiddel/andet. Der tages dog kun tøj ind fra røgfrie hjem og som ikke lugter af sved eller lignende. 

  I tilfælde af, at der er fejl, huller eller mangler på varen, som ikke står beskrevet under varen, og som ikke går ind under almindelig slitage, har du 24 måneders reklamationsret. Du bedes, inden for rimelig tid, kontakte os og gøre os opmærksomme på fejlen.